2107299391 Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι brightsmileskolonaki@gmail.com
hero image

 

Bright Smiles Kolonaki
Οδοντιατρείο Κολωνάκι Αθήνα


Προσθετικές αποκαταστάσεις
 

 Διαδικασία
Η Ψηφιακή Αποτύπωση, είναι μια διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων, που γίνεται με χρήση ενός ενδοστοματικού σαρρωτή που σαρρώνει δόντια και ούλα. Έτσι ο ασθενής αποφεύγει την δυσάρεστη αποτύπωση με χρήση σιλικόνης στο στόμα, μειώνεται ο χρόνος κατασκευής και παράδοσης της προσθετικής εργασίας και όλη η διαδικασία πραγματοποιείται μέσα σ’ ένα ψηφιακό περιβάλλον. Το ιατρείο μας κάνει χρήση αυτών των πλεονεκτημάτων της Ψηφιακής Οδοντιατρικής ακολουθώντας την τεχνολογική καινοτομία, που εφαρμόζεται στον χώρο της Οδοντιατρικής.

 


 Εμφυτεύματα
Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τα δόντια που σας λείπουν, η λύση των εμφυτευμάτων είναι τις περισσότερες φορές η ενδεδειγμένη. Το οδοντικό εμφύτευμα είναι μια βίδα τιτανίου που τοποθετείται απευθείας στο οστό της γνάθου σας, αντικαθιστώντας τη ρίζα του δοντιού που λείπει. Στη συνέχεια μετά από 2-3 μήνες περίπου τοποθετείτε η επιεμφυτευματική στεφάνη (θήκη) που ταιριάζει με το χρώμα και το σχήμα των δοντιών σας, παρέχοντας μια σταθερή λύση και ένα φυσικό χαμόγελο.

 


 

 Θήκες δοντιών / γέφυρα
Η οδοντική στεφάνη αποκαθιστά ένα αρκετά σπασμένο δόντι ή αδύναμο συνήθως μετά από μια απονεύρωση.Μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες