2107299391 Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι brightsmileskolonaki@gmail.com

 

Σχέση εμπιστοσύνης … Γνωρίστε από κοντά την ομάδα μας.

Τι να περιμένετε, κατά την πρώτη σας οδοντιατρική επίσκεψη;
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε το ιατρικό ιστορικό σας καθώς και τυχόν οδοντιατρικές εργασίες από την τελευταία σας επίσκεψη σε οδοντίατρο.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας προταθεί να γίνουν κάποιες ακτινογραφίες στο χώρο του ιατρείου μας προκειμένου να γίνει σωστή και πλήρης εκτίμηση της κατάστασης.
Εάν έχετε καθυστερήσει τα οδοντιατρικά ραντεβού για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα ένας οδοντιατρικός καθαρισμός να είναι απαραίτητος κατά το πρώτο σας ραντεβού καθώς θα έχει σχηματιστεί σημαντική ποσότητα πλάκας που δεν επιτρέπει λεπτομερώς τη κλινική εξέταση.
Εάν εντοπιστεί οποιοδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εξέτασης, θα συζητήσουμε μαζί σας για τη θεραπεία ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού σε δικό σας χρόνο γνωρίζοντας τις οδοντιατρικές εργασίες που θα ακολουθήσουν καθώς και τα ραντεβού που θα χρειαστούν.

Πολύ σημαντικό είναι ότι μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα χρονοδιάγραμμα για τακτικούς οδοντιατρικούς καθαρισμούς και ελέγχους, που συνήθως γίνονται ανά εξάμηνο με χρόνο.


 

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας τηλ. 2107299391
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και με μήνυμα μέσω Instagram - Facebook - whatsApp

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο οδοντίατρος αποτελεί ιατρική ειδικότητα την οποία δύσκολα αλλάζει ένας ασθενής εφόσον βέβαια είναι ικανοποιημένος από τη σχέση μαζί του και τις υπηρεσίες οι οποίες του παρέχονται. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί από την αρχή μία ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ
ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
Εξαιρετική ομάδα!

Εξαιρετική ομάδα!

Χρόνια ασθενής του κ.Ζερβάνου και πρόσφατα χρειάστηκε να με δει και η περιοδοντολόγος του κέντρου η οποία είναι και αυτή καταπληκτική! Άψογη εξυπηρέτηση από έναν σοβαρό επαγγελματία!

Σύγχρονη οδοντιατρική σε ένα καθαρό και φροντισμένο περιβάλλον.

Σύγχρονη οδοντιατρική σε ένα καθαρό και φροντισμένο περιβάλλον.

Ο γιατρός είναι εξαιρετικός και έχει μεγάλη εμπειρία ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δίνει έμφαση στις ανάγκες του ασθενούς και και εξηγεί ότι κάνει.

Ο γιατρός είναι σπουδαίος πολύ ενημερωμένος ευγενικος

Ο γιατρός είναι σπουδαίος πολύ ενημερωμένος ευγενικος

εξηγεί τα παντα έτσι ώστε να μην νιώθουμε ποτε ανασφάλεια ,το ιατρείο πεντακάθαρο , μοντέρνο και οι τιμές μια χαρα!σΣυστήνω ανεπιφύλακτα τον Γιάννη είναι εξαιρετικός ανθρωπος και επιστήμονας!το καλύτερο ιατρείο που εχω επισκεφτεί.

Eξαιρετικός επαγγελματίας! 'Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!

Eξαιρετικός επαγγελματίας! 'Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!

Σου εξηγεί κάθε εργασία που κάνει. Πρώτη φορά δεν πόνεσα καθόλου! Oι τιμές εξαιρετικά προσιτές! Eύκολα προσβάσιμο με μετρό αν και μπορείς να παρκάρεις αν θέλεις να πας με αυτοκίνητο & σε ιδιωτικό parking!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απαντάμε σε συχνά ερωτήματα των πελατών μας όπως για παράδειγμα : Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης; Πως μπορώ να αντιμετωπίσω τον φόβο μου για τον οδοντίατρο; Γιατί να επιλέξω το BRIGHT SMILES KOLONAKI;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ