2107299391 Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι brightsmileskolonaki@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 

Bright Smiles Kolonaki
Οδοντιατρείο Κολωνάκι Αθήνα


Η ομάδα μας

Ιωάννης Ζερβάνος
Χειρουργός Οδοντίατρος

Ο Ιωάννης Ζερβάνος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Ουαλλίας (UWCM) στο Cardiff της Μεγάλης Βρετανίας το 1998. Εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Cardiff, στην κλινική συνολικής αντιμετώπισης ασθενούς. Παράλληλα, συμμετείχε στο πρόγραμμα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής των γενικών εφημεριών των νοσοκομείων του Cardiff, καλύπτοντας τα επείγοντα γναθοπροσωπικά περιστατικά.
Απέκτησε την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος του Βρετανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου (Vocational Training in General Practice) και το δίπλωμα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (CPR training).
Είναι μέλος του Βρετανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου (GDC) και της Βρετανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (BDA) καθώς και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.
Εργάζεται εδώ και 25 έτη με ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον στην ενδοδοντία και στις προσθετικές αποκαταστάσεις.
 
 
 
 

 

 
 
 
Ηρώ Παλάσκα
Περιοδοντολόγος

Η Παλάσκα Ηρώ είναι ειδικός Περιοδοντολόγος και Εμφυτευματολόγος.
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2008, λαμβάνοντας τιμητικό βραβείο για την επίτευξη 2ης σειράς κατάταξης. Μετά το τέλος των σπουδών της, ακολούθησε τριετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία στο ίδιο Πανεπιστήμιο (2008-2011).
Το 2012 μετοίκησε στην Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) για διδακτορικές σπουδές σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Το πειραματικό κομμάτι της διδακτορικής της διατριβής πραγματοποιήθηκε εξ΄ ολοκλήρου στο Πανεπιστήμιο Tufts, Graduate School of Biomedical Sciences και ολοκληρώθηκε το 2016.
Το 2017 έλαβε τιμητική υποτροφία του ΙΤΙ (International Team for Implantology) και ολοκλήρωσε μετεκπαίδευση στην Εμφυτευματολογία στο Queen Mary University of London, Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά το τέλος της υποτροφίας, συνέχισε να εργάζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ως Κλινικός Ερευνητής στο Centre for Oral Clinical Research, Queen Mary University of London. Έχει συμμετάσχει σε πολλές κλινικές έρευνες που έχουν οδηγήσει σε ερευνητικές δημοσιεύσεις σε αξιόλογα διεθνή περιοδικά. Επίσης, έχει λάβει το βραβείο “Φώτη Μήτση” από την Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρεία το 2017 για την συνεισφορά της στο χώρο της Περιοδοντολογίας. Παράλληλα με την ερευνητική δραστηριότητα, ξεκίνησε να εργάζεται στο Λονδίνο, σε μεγάλες ιδιωτικές οδοντιατρικές κλινικές ως ειδικός Περιοδοντολόγος και Εμφυτευματολόγος αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στη θεραπεία σύνθετων περιοδοντικών και περιεμφυτευματικών περιστατικών.
Από το 2022 κατέχει τη θέση του Honorary Clinical Research Associate στο Queen Mary University of London.
Το 2023 επέστρεψε στην Αθήνα και ασχολείται αποκλειστικά με το αντικείμενο της Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας.
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Τίνα Κυριακίδου
Υπεύθυνη διοίκησης και επικοινωνίας


Αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας (ΣΕΥ) του  Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) το 2008, από όπου και απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Έκτοτε είναι μέλος της ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ).
Εργάστηκε για 15 συναπτά έτη σε οδοντιατρική κλινική ως εξειδικευμένη κλινική βοηθός ορθοδοντικής καθώς και σε όλες τις οδοντιατρικές ειδικότητες.
Το 2023 απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση (MPA) με κατεύθυνση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου της Κύπρου. Παράλληλα έλαβε το πιστοποιητικό επιμόρφωσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Πατρών (2023). Εκτός από υπεύθυνη διοίκησης και επικοινωνίας είναι και υπεύθυνη της κλινικής.