2107299391 Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι brightsmileskolonaki@gmail.com
hero image

 

Bright Smiles Kolonaki
Οδοντιατρείο Κολωνάκι Αθήνα


Χρήσιμες πληροφορίες
 

 

Ποιές ηλικίες δέχεστε;
Δεχόμαστε όλες τις ηλικίες, από τη πρώτη σημαντική επίσκεψη των μικρών μας φίλων.


Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης;
Το ιατρείο λειτουργεί με ραντεβού. Ωστόσο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα μέσω μηνύματος στο Facebook Instagram whatsApp καθώς και με κλήση στο τηλέφωνο του ιατρείου.

 

Χρειάζεται να επισκέπτομαι το ιατρείο κάθε 6 μήνες για έλεγχο και καθαρισμό των δοντιών. Για την επανεξέταση θα ειδοποιηθώ;
Εκτός από τη θεραπεία σημαντική εξίσου είναι και η πρόληψη. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε να σας ειδοποιήσουμε είτε μέσω αυτόματου μηνύματος στο κινητό σας ή μέσω τηλεφωνήματος.

 

Πως μπορώ να αντιμετωπίσω το φόβο για τον οδοντίατρο;
Αν φοβάστε να πάτε στον οδοντίατρο, δεν είστε ο μόνος. Σχεδόν το 12% των ενηλίκων δηλώνουν ότι αποφεύγουν να πάνε στον οδοντίατρο από άγχος ή φόβο, αλλά αν τελικά αναγκαστούν να το κάνουν αισθάνονται ολοένα εντεινόμενη ανησυχία όσο πλησιάζει η μέρα του ραντεβού.
Το άγχος και η φοβία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι για τον οδοντίατρο οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως ο φόβος του πόνου, ο φόβος της ένεσης ή ο φόβος ότι η ένεση δεν θα φέρει αναισθησία, ο φόβος των παρενεργειών της αναισθησίας αλλά και το αίσθημα της ανικανότητας για αντίδραση και της απώλειας του ελέγχου.
Για να αντιμετωπίσετε το άγχος σας, συζητήστε τους φόβους σας μαζί μας. Αν γνωρίζουμε τι φοβάστε, θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε καλύτερα μαζί σας ώστε να βρούμε τρόπους να μειώσουμε το άγχος σας και να σας κάνουμε να αισθανθείτε πιο άνετα. Μια χρήσιμη τακτική μας είναι να σας εξηγούμε τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε φάση της διαδικασίας, ώστε να είστε προετοιμασμένος για αυτό που πρόκειται να σας συμβεί. Εσείς παράλληλα μπορείτε να κάνετε ένα νόημα (π.χ. θα σηκώνετε το χέρι σας) όταν θέλετε να σταματήσει ο γιατρός αμέσως.
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία αληθινή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του οδοντιάτρου και του ασθενή η οποία αυξάνεται με τον καιρό.
Η ομάδα μας στο Bright Smiles Kolonaki κατανοεί ότι μπορεί να υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που σας εμποδίζουν να πηγαίνετε συχνά στον οδοντίατρο.
Ανυπομονούμε να σας ανακουφίσουμε από το άγχος της οδοντιατρικής επίσκεψης αναπτύσοντας παράλληλα μια σχέση εμπιστοσύνης, απαραίτητη σε κάθε σχέση γιατρού και ασθενή.
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη εξ' αρχής, η εμπιστοσύνη οικοδομείται, δημιουργείται!

 

Γιατί αν επιλέξω το BRIGHT SMILES KOLONAKI;
Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους οδοντιάτρους με υψηλά αντικειμενικά προσόντα, με πτυχία, τίτλους και εξειδικεύσεις από Μεγάλη Βρετανία και Αμερική καθώς και κλινική εμπειρία στις αντίστοιχες οδοντιατρικές κλινικές του εξωτερικού.

 

Σκοπός μας να σας δώσουμε το χαμόγελο που αξίζετε!